Ontdek de veelzijdigheid van natuursteen op maat

Welkom bij onze nieuwste blogpost – Ontdek de veelzijdigheid van natuursteen op maat!

Ben je op zoek naar een uniek en tijdloos element om toe te voegen aan je interieur? Zoek niet verder! Natuursteen, met zijn prachtige kleuren, patronen en duurzaamheid, biedt eindeloze mogelijkheden om jouw ruimte te transformeren. Of het nu gaat om een keukenblad dat indruk maakt of een adembenemende open haard die het middelpunt van je woonkamer vormt, wij nemen je graag mee op ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van natuursteen op maat. Lees verder en laat je inspireren!

Wat is natuursteen op maat bij A1 Deco

Wij hebben Natuursteen op maat, sterker nog verschillende maten en uitvoeringen
30×60 cm, 120×60 cm, 122×61 cm, 240×120 en 280×120, ook is onze Natuursteen is zelfs op maat gemaakt is verkrijgbaar.

Alle natuusteen van A1 Deco heeft een 100% natuursteen oppervlakte en is max. 3mm dik.

Dit alles maakt natuursteen op maat bij A1 Deco uniek en flexibel in toepassing.

Bij A1 Deco kun je terecht voor natuursteen op maat. Of je nu op zoek bent naar een wand, vloer of natuursteen voor buiten: wij hebben het allemaal!
Natuursteen is een duurzame en unieke materiaal, waardoor het perfect is voor elk interieur. Bovendien is natuursteen onderhoudsvriendelijk en kun je er jarenlang plezier van hebben.

Natuursteen op maat in de badkamer

Onze natuursteen op maat biedt een unieke oplossing voor jouw badkamer. Eenvoudig op maat te maken, met een maximale breedte van 120cm  hebben onze wandpanelen van fineer natuursteen minimale naden kun je een prachtig douchevak creëren. Ons natuurstenfineer is 100% waterafstotend, en door eenvoudig een beschermlaag aan te brengen is deze ook vuilafstotenden  waardoor je zekerheid hebt en je natuursteen altijd goed beschermd is.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met onze natuursteen op maat van A1 Deco

× Hoe kan ik je helpen?