Slate Lite in winkels en horeca

Slate Lite in winkels en horeca, en geniet van de natuurlijke schoonheid in elke ruimte met kenmerkende natuursteen van Slate-Lite.

Met onze meer dan 70 steenfineersoorten transformeert u uw kantoor, bedrijfspand of restaurant in een mum van tijd. Of u nu kiest voor een modern of klassiek design – Slate-Lite’s dunne steenfineren creëren blikvangers in elk interieur en zorgen ervoor dat uw klanten zich comfortabel voelen.

Elke wand heeft een eigen afmeting, geen enkele is hetzelfde.

Wij bieden volledig naadloze designwanden in een grote variëteit aan formaten, variërend van 280 x 120 cm en zelfs nog groter. Onze legpatronen kunnen geheel op uw persoonlijke wensen en ideeën worden afgestemd.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van Slate Lite in winkels en horeca

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden met Natuursteen, denk aan speciale vormen of logo’s. Heel veel is mogelijk met 100% natuursteenfineer van Slate-Lite

Laser snijden

Met onze laserservice krijgt u een breed scala aan mogelijkheden. Stuur het logo- of vormbestand naar ons toe en wij snijden het met precisie uit de steenplaat die u kiest. Onze lasersnijders zijn zeer nauwkeurig, dus elk stuk eindigt met perfecte detaillering.

Of het nu gaat om een ​​simple logo, speciale vormen, zeer fijne details of grote maten: bijna alles is mogelijk!

Heeft u advies nodig over uw project of bent u op zoek naar snijbestanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Logo printen op Steen

Het 100% natuurstenen oppervlak van Slate-Lite kan ook in kleur bedrukt worden met een UV-printer. Wij helpen u graag met onze printpartner en zoeken samen met u naar een oplossing voor uw implementatie-idee: of het nu gaat om het bedrukken van logo’s, infoteksten of menu’s – bijna alles is mogelijk.

Tip: Als u een dekkende sticker op de achterkant van een doorzichtige steenplaat plakt, kunnen ook logo’s of andere motieven op deze manier snel en eenvoudig worden aangebracht!

 

Steenfineer in aangepaste formaten

Slate-Lite is verkrijgbaar in standaardmaten van 30 x 60 cm tot 280 x 120 cm. U kunt onze steenfineer echter ook op maat laten snijden, waardoor u tijd en moeite bespaart op de bouwplaats. Sommige van onze decors zijn zelfs als speciale bestelling verkrijgbaar met speciale maten tot 350 cm lang. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op.

 

Bescherm Slate-Lite optimaal

Afhankelijk van de toepassingslocatie kunt u Slate-Lite verwerken zonder extra bescherming van het oppervlak, bijvoorbeeld in binnenruimtes met een lagere belasting. Voor toepassingen in gebieden met hoge belasting adviseren wij het gebruik van een aanvullende impregnering of kit. Dit wordt meestal met een schuimroller in een kriskras patroon op het steenoppervlak aangebracht, dit kan voor of na het leggen. Gedetailleerde instructies over beschermende producten vindt u in de respectievelijke databladen en aanbevelingen.

× Hoe kan ik je helpen?