Biotherme Homme gebruikt Slate Lite 100% steenfineer in winkelinrichting

Biotherme Homme, een toonaangevend cosmeticamerk voor mannen, heeft Slate Lite steenfineer gebruikt in hun nieuwste winkelinrichting. Dit innovatieve materiaal biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele stenen bekleding en geeft de winkel een moderne uitstraling. In dit artikel ontdek je hoe Biotherme Homme het 100% natuurlijke steenfineer gebruikt heeft en waarom dit zo’n slimme keuze is geweest! Lees snel verder om alles te weten te komen over deze duurzame en stijlvolle oplossing voor winkelinrichtingen.

Hoe gebruikt Biotherme Homme Slate Lite steenfineer?

Biotherme Homme heeft Slate Lite steenfineer gebruikt als wandbekleding en om hun logo te laten zien in de nieuwste winkelinrichting. Het 100% natuurlijke steenfineer is dunner en lichter dan traditionele stenen bekleding, maar biedt toch dezelfde duurzaamheid en uitstraling van echt gesteente.

Slate Lite D. Black 315° werd gekozen voor deze specifieke toepassing omdat het een diepe, donkere kleur heeft met subtiele glinsteringen die passen bij de esthetiek van Biotherme Homme. De fijne textuur van het materiaal voegt ook een gevoel van luxe toe aan de winkel.

Het gebruik van steenfineer was niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook functioneel. Het materiaal kan eenvoudig worden gesneden om perfect te passen op elke gewenste maat of vorm, wat betekende dat er minder afval was tijdens de installatie.

Al met al liet Biotherme Homme zien hoe ze slim gebruik maakten van innovatieve materialen om hun merkimago te verbeteren en tegelijkertijd duurzamer te zijn in hun keuzes voor winkelinrichtingen!

Voordelen van het gebruik van steenfineer van Slate Lite

Steenfineer wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt. Een van de grootste voordelen is dat het een natuurlijk product is en dus milieuvriendelijk. Steenfineer heeft ook een lange levensduur, wat betekent dat het niet snel zal slijten of beschadigen.

Een ander voordeel van steenfineer is dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren en texturen, waardoor er veel ontwerpmogelijkheden zijn. Dit maakt steenfineer perfect geschikt voor gebruik in winkelinrichting en displays zoals bij Biotherme Homme.

Slate Lite 100% steenfineer kan gemakkelijk worden gesneden en gevormd om aan specifieke ontwerpvereisten te voldoen zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van natuursteen. Het materiaal kan op elk oppervlak worden aangebracht, waardoor er geen grenzen zijn aan hoe je creativiteit kunt uiten met dit unieke product.

Bovendien vereist Slate-Lite D. Black 315° weinig onderhoud omdat schoonmaken eenvoudig is en ongevoeligheid voor krassen biedt, wat ideaal is voor drukbezochte locaties zoals winkels waar klanten regelmatig langslopen.

In vergelijking met traditionele stenen materialen bespaart Stone veneers zowel tijd als geld bij installatie, transport- en arbeidskosten doorgaans lager dan die van dikker natuurstenen tegels dankzij hun lichtgewicht constructie.

Kortom: Steenfineer heeft talloze voordelen ten opzichte van traditionele stenen materialen. Het is milieuvriendelijk, duurzaam en geschikt voor verschillende toepassingen in winkelinrichtingen. Door het gebruik van Slate Lite steenfineer biedt Biotherme Homme een moderne en stijlvolle uitstraling aan hun winkel.

Design statement met duidelijke lijnen

D.BLACK 315° is een subtiel donkere kleur met subtiele glinsteringen die perfect bij de esthetiek van Biotherme Homme past. Door het gebruik van steenfineer in combinatie ervan een moderne en stijlvolle winkel uit te stralen, zorgt deze oplossing ervoor dat de winkel in ieder geval tot op zekere dag strakker blijft looken!

Het belangrijkste kenmerk van dit decor zijn de sterke lijnen die door het decor lopen. De basisrichting van de ingesloten lijnstructuren is ca. 315°. Deze sterke lijnen geven het design statement van de winkel een duidelijke karakteristiek. Door de sterke lijnen te combineren met de subtiele glinstering. Het resultaat is een mooie, moderne en luxe uitstraling.

Verwerken van Slate Lite

Een interieurbouwer heeft in opdracht van een binnenhuisarchitect deze 100% steenfineer op de meubels en de fronten gemaakt. Zij hebben in deze siuatie gebruikt gemaakt van de Ultrathin Eco. Het materiaal is eenvoudig te snijden, verlijmen en heeft een lange levensduur. Het gebruik van steenfineer is milieuvriendelijk en gezond voor de omgeving.

Ook in deze situatie is een beschermlaag een must, met de slate lite extreme protection het steenfineer beschermd wordt tegen krassen in het voorbijlopen.

Ultrathin Eco Steenfineer

Ondanks het 100% natuurstenen oppervlak is UltraThin eco+ dankzij de katoenen mat als ondergrond tot op zekere hoogte driedimensionaal vervormbaar!

Slate-Lite Ultra Thin eco+

Dit is mogelijk door het gebruik van een nieuwe technologie voor de verwerking van steenfineer. Dankzij deze nieuwe technologie is UltraThin eco + zeer flexibel in de vorming en heeft het een lange levensduur. Dit maakt UltraThin eco+ perfect geschikt voor het verwerken van design statement meubels en displays.

Belangrijkste feiten voor UltraThin eco+

  • ·100% natuursteen oppervlak
  • ·  Totale  dikte minder dan 1 mm
  • · Gewichtca. 0,8 kg/m²
  • · Achterkant: katoen
  • · Maatnauwkeurigheid: 1-2 mm
  • · Maximale temperatuur: 60 °C (kortstondig 80 °C)
  • · Buigbare straal: 3D vormbaar

Conclusie

Al met al is het gebruik van Slate Lite steenfineer in de winkelinrichting van Biotherme Homme een slimme keuze gebleken. Het geeft niet alleen een mooie en luxe uitstraling aan de presentatie, maar heeft ook praktische voordelen zoals duurzaamheid en gemakkelijke installatie. Hoewel er alternatieven zijn voor steenfineer, biedt Slate-Lite D. Black 315° 100% steenfineer toch net dat beetje extra wat nodig is om op te vallen tussen de concurrentie.

Als u overweegt om uw eigen winkelruimte of etalage te verbeteren, raden we u zeker aan om de mogelijkheden van Slate Lite steenfineer te onderzoeken. Het kan uw ruimte transformeren tot iets spectaculairs en klanten aantrekken die anders misschien niet eens naar binnen zouden lopen.

× Hoe kan ik je helpen?