Epstein verlichting

Epstein Design Verlichting

Onze designarmaturen van het merk Epstein staan niet alleen voor de hoogste kwaliteit en unieke ontwerpen met de beste materialen. Een uitgebreide selectie, een minimale ecologische voetafdruk en moderne technologie zijn ook belangrijke aandachtspunten voor onze premium designarmaturen.

Uitgebreid productportfolio:Ons assortiment designlampen is even indrukwekkend als divers. Elegante designlampen voor buiten voor in de tuin of op het terras en hoogwaardige binnenlampen maken ons portfolio compleet. Veeleisende particuliere gebruikers waarderen onze producten net zo goed als planners en architecten van grotere projecten.

Nieuw bij A1 Deco: Ontdek onze exclusieve collectie van Epstein designarmaturen en verrijk uw interieur met stijlvolle verlichting van de hoogste kwaliteit.

Slate Lite Nederland
Slate Lite Nederland
Groene voetafdruk: Bij het produceren van onze designlampen werken we met liefde en volgens strikte kwaliteits- en milieuspecificaties. We zijn er trots op om aandacht te besteden aan onze ecologische voetafdruk gedurende de hele productieketen – van inkoop tot productie, logistiek en repareerbaarheid. Met onze designlampen verlicht u uw woning niet alleen prachtig, maar ook met een gerust geweten.

State-of-the-arttechnologie: We maken gebruik van moderne en energiebesparende LED-technologie, die gemakkelijk bediend kan worden via een afstandsbediening, app of zelfs met spraakbesturing en intelligente slimme bediening. We hechten veel belang aan moderne en economische technologie in al onze designarmaturen.

× Hoe kan ik je helpen?