Reseller worden?

Adres

Kosmonaut 23B
3824 MK Amersfoort

Telefoon

Reseller worden?

Wij geloven in samenwerken. Zonder onze partners en installateurs in binnen- en buitenland kunnen wij niet de kwaliteit en service leveren waar we om bekend staan. Daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen, in dit geval specifiek in Nederland.

Enkele voordelen van een reseller bij A1 DECO:

  • Op rekening inkopen betaling, binnen 8 werkdagen.
  • Eenvoudig online prijzen inzien (Binnenkort beschikbaar)
  • Status weergave van uw zending bekijken (Binnenkort beschikbaar)
  • Gebruik maken van een gemakkelijke ONLINE beheeromgeving  (Binnenkort beschikbaar)
  • Goede technische support 24/7
  • Ondersteuning bij installatie is mogelijk.
  • Ook scholing is mogelijk (vraag naar de voorwaarden)

 

De procedure om reseller te worden werkt als volgt:

 

Stap 1: Verzamel Gegevens

Om te beginnen hebben wij wat informatie van u nodig, zoals de naam van uw bedrijf, KvK Nummer, uw voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. Het verzamelen van de gevens doen wij door middel van een standaard formulier die u gemakelijk online kan invullen.

Stap 2: Eerste gesprek

Zodra u klaar bent met stap 1, zal onze verkoopmedewerker zal binnen 48 uur contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan uw bedrijf. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te leggen.

Stap 3: Een bezoek aan uw bedrijf

Onze buitendienstmedewerker zal naar u toekomen om uw bedrijf te leren kennen en u de informatie te geven over hoe u met ons kunt samenwerken als reseller.

Stap 4: Welkom als Reseller

Als het van beide partijen het goed voelt dan kunnen wij u verwelkomen als reseller.

 

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Reseller formulier

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in om reseller te worden, na invullen van het formulier wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen.


Waarom voor A1 DECO kiezen

De nummer 1 leverancier van Nederland

A1 Deco is sinds dit jaar de grootste leveranciers van Steenfineer, doorschijnend steen, verlichtsteen en Bamboo in Nederland.

 

Duurzaamheid

Zowel Slate-Lite en de Bamboo zijn zeer duurzame natuurlijke producten, beide producten zijn CO2 besparend.

Voorbeeld:

Slate-Lite produceert ca. 95% minder CO2 dan een conventionele dikke stenen plaat in de vervoer! Want uit 1 conventionele stenen plaat van 2 cm
Afhankelijk van het decor hebben we 200 – 300 platen Slate-Lite!

Bamboe is een van de meest milieuvriendelijke en duurzame houtbronnen ter wereld. Het kan elke vier tot zes jaar worden geoogst en het regelmatig kappen helpt bovendien bij het behoud van de gezondheid van het bos. Daarnaast neemt bamboe bijna vijf keer meer CO2 uit de lucht dan bomen en geven ze 36 procent meer zuurstof af.

 

 

 

 

Sublieme kwaliteit

Wij leveren de beste kwaliteit bamboo, steenfineer en verlichtsteen, maar ook Ledverlichting speciaal ontwikkeld voor de Tranlucent lichtdoorlatend steenfineer.

 

 

Ledverlichting

Ledverlichting is een specifiek type verlichting die wordt gekenmerkt door het gebruik van lichtgevende diode-elementen. Deze LED’s zijn energiezuiniger dan andere soorten verlichting en bieden heldere, smalle stralen. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- of buitenverlichting, afhankelijk van hun sterkte.

Met behulp van LED-verlichting bespaar je energie en krijg je een uitstraling en kwaliteit die niet onderdoet voor traditionele verlichting.

 

× Hoe kan ik je helpen?