Aanmelden bij A1 Deco

Wil je je aanmelden als koper bij A1 Deco? We hebben wat basisinformatie van je nodig zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Voor bedrijfsregistraties is er wat extra informatie vereist. Je kunt deze gegevens gemakkelijk via ons online formulier invullen.

Aanmeld formulier

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in om te kunnen inloggen.


Waarom voor A1 DECO kiezen

De nummer 1 leverancier van Nederland

A1 Deco is sinds dit jaar de grootste leveranciers van Steenfineer, doorschijnend steen, verlichtsteen en Bamboo in Nederland.

 

Duurzaamheid

Zowel Slate-Lite en de Bamboo zijn zeer duurzame natuurlijke producten, beide producten zijn CO2 besparend.

Voorbeeld:

Slate-Lite produceert ca. 95% minder CO2 dan een conventionele dikke stenen plaat in de vervoer! Want uit 1 conventionele stenen plaat van 2 cm
Afhankelijk van het decor hebben we 200 – 300 platen Slate-Lite!

Bamboe is een van de meest milieuvriendelijke en duurzame houtbronnen ter wereld. Het kan elke vier tot zes jaar worden geoogst en het regelmatig kappen helpt bovendien bij het behoud van de gezondheid van het bos. Daarnaast neemt bamboe bijna vijf keer meer CO2 uit de lucht dan bomen en geven ze 36 procent meer zuurstof af.

 

 

 

 

Sublieme kwaliteit

Wij leveren de beste kwaliteit bamboo, steenfineer en verlichtsteen, maar ook Ledverlichting speciaal ontwikkeld voor de Tranlucent lichtdoorlatend steenfineer.

 

 

Ledverlichting

Ledverlichting is een specifiek type verlichting die wordt gekenmerkt door het gebruik van lichtgevende diode-elementen. Deze LED’s zijn energiezuiniger dan andere soorten verlichting en bieden heldere, smalle stralen. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- of buitenverlichting, afhankelijk van hun sterkte.

Met behulp van LED-verlichting bespaar je energie en krijg je een uitstraling en kwaliteit die niet onderdoet voor traditionele verlichting.

 

× Hoe kan ik je helpen?