Over ons

Ontdek de wereld van A1 Deco en Slate-Lite

Bij A1 Deco zijn we trots op onze unieke positie in de Nederlandse markt als dé specialist in steenfineer en bamboe wandbekleding. Onze passie voor duurzaamheid en innovatie drijft ons om producten aan te bieden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Met een breed assortiment aan Slate-Lite producten bieden we oplossingen die perfect passen bij zowel moderne als traditionele interieurs.

Onze toewijding aan klanttevredenheid en duurzaamheid maakt ons tot een favoriet onder Nederlandse huishoudens en bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een unieke wandbekleding voor je woonkamer, een duurzame oplossing voor je kantoor, of gewoon inspiratie wilt opdoen voor je volgende project, bij A1 Deco vind je het allemaal.

Waarom kiezen voor A1 Deco en Slate-Lite?

Onze klanten kiezen voor ons om verschillende redenen:

  • Duurzaamheid: Onze producten, waaronder Slate-Lite, zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk.
  • Persoonlijke service: Bij A1 Deco geloven we in een persoonlijke benadering. We luisteren naar je wensen en bieden oplossingen op maat.
  • Innovatie: We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en technologieën om onze producten te verbeteren.

Ons aanbod

Bij A1 Deco vind je een uitgebreide collectie van:

  • Slate-Lite: Het revolutionaire steenfineer dat licht, flexibel en duurzaam is. Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.
  • Bamboe wandbekleding: Een natuurlijk en duurzaam alternatief voor traditionele materialen.
  • LED-verlichting: Verlicht je ruimtes op een energiezuinige manier met onze LED-oplossingen.

 

Jouw partner in duurzame interieuroplossingen

Bij A1 Deco zijn we meer dan alleen een leverancier van hoogwaardige wandbekleding. We zijn jouw partner in het creëren van een duurzaam en stijlvol interieur. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van je project, van idee tot realisatie.

Ben je klaar om je interieur naar een hoger niveau te tillen met de prachtige producten van A1 Deco en Slate-Lite? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Ontmoet ons team

Ons Nederlandse team bestaat uit zeer gedreven professionals die een diepe passie hebben voor duurzaamheid en design. Onder de bekwame leiding van onze Salesmanager Arwim Kruiswijk, een erkende expert in natuursteen en wand- en vloerafwerking, zetten we ons elke dag met volle overgave in om de allerbeste service en producten te leveren.

Ben je geïnteresseerd in wat A1 Deco specifiek voor jou kan betekenen? Of wil je graag deel uitmaken van ons dynamische en innovatieve team? We horen heel graag van je!

Bij A1 Deco geloven we sterk in de kracht van persoonlijke relaties en duurzame oplossingen. Ontdek de vele mogelijkheden en laat je inspireren door onze ongeëvenaarde passie voor interieur en innovatie.

Arwim Kruiswijk

Salesmanager BeNeLux

Arwim Kruiswijk is uw Salesmanger BeNeLux. Hij is de Expert in Natuursteen op rol, wand en vloerafwerking. Hij heeft meer dan 25 Jaar ervaring in de branch Vloer en Wandafwerking.

?

?

Ben jij een echte salestijger? Wil jij ons team komen versterken? Schrijf jij een perfecte open solliciatie brief naar ons? Wie weet ben jij het volgende A1-Deco teamlid!

× Hoe kan ik je helpen?