Lichtobjecten met Slate-Lite
Ontdek de innovatieve wereld van lichtobjecten met Slate-Lite. Met de translucent variant breng je natuursteen op een unieke manier samen met licht. Creëer prachtige wanddecoraties, sfeervolle lampen, stijlvolle scheidingswanden en moderne meubels. Door de juiste belichting komt het kleur, textuur en structuur van het steen optimaal tot zijn recht. Maak een lichtplan dat de eigenschappen van het steen benadrukt en geef jouw interieur een bijzondere uitstraling. Ontdek de mogelijkheden van lichtopjecten met slate-lite met translucent en breng jouw ruimte tot leven.

Lichtinvloed op het steen

Onze Translucent  en de juiste belichtingstechnieken laten de onderscheidende kleur, textuur en structuur van jouw steen tot hun recht komen. Met ons lichtplan zorgen we ervoor dat jouw steen op de beste manier wordt gepresenteerd.

Een goede belichting van het steen is essentieel om de schoonheid en het karakter ervan te laten zien. Licht heeft invloed op hoe we de kleur, textuur en structuur van het steen waarnemen. Het is daarom verstandig om van tevoren een lichtplan te maken dat rekening houdt met de kleur en de eigenschappen van het steen. Zo kun je het steen op de beste manier presenteren.

Bent u op zoek naar de beste ledverlichting voor uw project? Wilt u weten hoe u onze translucente materialen kunt combineren met ledverlichting voor een prachtig effect? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste ledverlichting voor uw situatie.

 

 

TransLucent

Uniek Design is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Het translucente karakter voegt een extra dimensie toe aan de ruimte, waardoor een unieke sfeer wordt gecreëerd. Laat je interieur stralen met onze speciale ontwerpen die perfect passen bij elke stijl. Ontdek de magie van Uniek Design en transformeer je interieur vandaag nog.

Translucent Nero

Translucent is de perfecte keuze voor het verfraaien van een balie. Onze translucente materialen zijn van hoge kwaliteit en geven elke balie een prachtige en stijlvolle uitstraling. Ze hebben een speciale doorzichtige kwaliteit die een moderne en elegante sfeer creëert, en tegelijkertijd een beetje privacy geeft. U kunt kiezen uit verschillende soorten translucente materialen, zoals transparant, mat of gekleurd. Onze translucente materialen bieden u veel mogelijkheden om uw balie naar uw smaak te personaliseren. Maak uw balie tot een blikvanger en trek de aandacht van uw bezoekers met de betoverende schoonheid van Translucent.

De Translucent Nero van Slate-Lite is een bijzonder materiaal dat licht doorlaat en een subtiele glans heeft. Het is gemaakt van gelaagd Steen en hars, waardoor het duurzaam en milieuvriendelijk is. Wij halen ca. 300 stukken Translucent uit een plaat van 4 cm.

De Translucent Nero kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals tafelbladen, wandpanelen, scheidingswanden of kunstwerken. Het past goed bij zowel moderne als klassieke interieurs, dankzij de elegante zwarte kleur en de fijne textuur. Op de tafel naast deze tekst kunt u een voorbeeld zien van hoe de Translucent Nero eruit ziet en aanvoelt.

 

 

 

Een mogelijkheid om uw tafel een unieke uitstraling te geven is om deze te bekleden met Slate-Lite. Dit is een dunne laag natuursteen die op elk oppervlak kan worden aangebracht. Slate-Lite is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, zodat u uw tafel kunt aanpassen aan uw smaak en interieur. Slate-Lite is ook duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden.

 

 

 

Translucent Nero

Magisch en betoverend: Translucent Wand

Translucent Nero

Een manier om een ruimte lichter en ruimtelijker te maken, is door een wand te bekleden met translucente panelen. Deze panelen laten wel licht door, maar zijn niet helemaal doorzichtig. Zo kun je de privacy en de geluidsisolatie van de ruimte behouden. Onze Translucente panelen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen en afwerkingen, zodat je ze kunt aanpassen aan de sfeer en de stijl van de ruimte. Je kunt translucente panelen gebruiken om een wand te accentueren, een ruimte te verdelen of een raam te verbergen.

 

 

 

× Hoe kan ik je helpen?