Muur van natuursteen fineer

Welkom bij onze nieuwste blogpost. Een muur van natuursteen fineer voegt een vleugje natuurlijke schoonheid en duurzaamheid toe aan elk interieur of exterieur. Met zijn unieke combinatie van kleuren, texturen en patronen, brengt natuursteen fineer een stukje van de prachtige aarde naar uw ruimte. Onze natuursteen komt rechtstreeks uit groeves over de hele wereld, waardoor elk stuk een uniek verhaal vertelt. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere steen of een tijdloze uitstraling wilt creëren, onze natuursteen fineer biedt veel mogelijkheden en opties. Ontdek de schoonheid van de natuur met een muur van natuursteen fineer.

Waarom een muur van Natuursteen

Ontdek de tijdloze schoonheid van natuursteen voor jouw muur. Laat je betoveren door de unieke texturen en kleurschakeringen die elke steen met zich meebrengt. Creëer een warme en rustgevende sfeer in je interieur met een muur van natuursteen. Geniet van de duurzaamheid en kwaliteit die natuursteen te bieden heeft. Laat ons je begeleiden bij het kiezen van de perfecte natuursteen voor jouw project. Maak een statement met een muur van natuursteen vandaag nog!

 

  • 100% Natuursteen Oppervlakte
  • Het Orgineel sinds 2002
  • Meer dan 70 dekoren
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Meest Duurzame vorm van Natuursteen
  • Ook badkamer geschikt!

Hieronder vind u enkele voorbeelden van muren met Natuursteen

Kan ik natuursteen schoonmaken?

Ja, natuursteen kan schoongemaakt worden. Hiervoor kun je een milde, pH-neutrale zeep gebruiken of een natuursteen reiniger die speciaal voor dit doel gemaakt is.

Gebruik lauwwarm water en maak de steen daarna droog met een zachte doek.

Wat kost een natuursteen?

 

Wat kost een natuursteen?

Natuursteen is een duurzame en tijdloze keuze voor elk interieur. Het geeft een ruimte een rustige en stijlvolle uitstraling. Bovendien is natuurstein makkelijk te onderhouden en hoeft het alleen af en toe gebeitst te worden. Natuurlijk heeft dit materiaal wel een prijskaartje. Maar als je bedenkt dat natuursteen jarenlang meegaat, is het zeker de investering waard!

Een muur van natuursteen fineer kost ongeveer € 50,- per vierkante meter. Dit is inclusief lijm, eventueel voegmiddel, montage en aanbrengen van een beschermlaag  door  professionals. 

Wanneer je kiest voor een complete wandbekleding met natuursteenpanelen betaal je ongeveer € 70,- per vierkante meter. Dit is inclusief de panelen, lijm, eventueel voegmiddel, montage en aanbrengen van een beschermlaag  door  professionals.

 

Wat zit er in natuursteen fineer?

Door de eeuwen heen hebben mensen massief gesteente gebruikt voor hun bouwwerken, woningen en grafstenen. De steen komt rechtstreeks uit de natuur en wordt daarom natuursteen genoemd.

Het natuurlijke proces van steenvorming is al miljoenen jaren aan de gang. Een stukje natuursteen ontstaat door de krachten van deze aardkorst – het platform waar we op leven en drijft op een vloeibaar gesteente. Ieder stuk natuursteen is een unieke combinatie van verschillende kleuren, texturen en patronen die je in geen ander materiaal terugvindt.

Natuursteen vind je over verschillende locaties over de hele wereld. Elke streek heeft een andere soort aardkorst en daarom ook unieke steensoorten die alleen daar te vinden zijn. Als je op zoek bent naar een bijzondere steen, is het goed om te weten dat er veel opties en mogelijkheden beschikbaar zijn.

Natuursteen wordt uit groeves in grote blokken gehaald, die later door een speciaal proces, steenfineer wordt ontrokken.

 

 

Hieronder vind u enkele blogs die relevant kunnen zijn voor u.

 

Slate-Lite 100% Natuursteen Fineer Onderhouden

Steenstrips woonkamer van 100% Natuursteen