Natuurlijk te buigen en vormen
Ongeacht wat voor gebouw of woning je bedenkt, met Slate Lite heb je de vrijheid om het te creëren in elke denkbare vorm.

Of maak jouw wand tot een middelpunt met sierlijke en vloeiende organische lijnen. Slate Lite is volledig aanpasbaar naar jouw Het biedt eindeloos veel mogelijkheden om elke ruimte in je huis uniek en prachtig te maken. Bogen, bochten en andere vormen creëren met Slate Lite is zo gemakkelijk als je maar zou willen. Laat je creativiteit de vrije loop- met alle flexibiliteit die Slate Lite je biedt, heb je de macht om jouw huis tot een echte eyecatcher te maken. En jouw droom dromen te verwezenlijken.

Volg de vormen van de natuur. Organische vormen doen het fantastisch op plaatsen waar haakse hoeken en harde randen niet passend zijn.

Slate Lite buigen en vormen

Wij helpen je je meest creatieve ideeën waar te maken. Buig en vorm de Slate Lite 100% steenfineer om ze de vorm te geven die aansluit bij jouw ontwerpvisie. Dit kan gewoon op de bouwplaats gebeuren zodat de vorm van de wand perfect wordt gevolgd. Slate Lite is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Het materiaal kan dus precies worden afgestemd op jouw project. Verder is het waterbestendig, heeft het een lange levensduur en is het makkelijk te onderhouden. Kortom, Slate Lite biedt alles wat je van een modern bouwmateriaal mag verwachten.

Natuurlijk te buigen en vormen dat kan je met UltraThin eco+.

Het flexibiliteitswonder onder steenfineer.

Of je nu een strakke bocht wilt maken of juist organische vormen wenst, dit innovatieve materiaal maakt het allemaal mogelijk. Met de stevige onderlaag van katoen biedt UltraThin eco+ een driedimensionaal vervormbaar oppervlak. Dit betekent dat je niet langer beperkt bent tot traditionele rechte lijnen en hoeken. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer unieke ontwerpen die perfect passen bij jouw stijl.

Deze revolutionaire technologie opent nieuwe mogelijkheden in architectuur en interieurontwerp. Denk aan gebogen muren, golvende gevels of zelfs meubels met een natuurlijke uitstraling. Met UltraThin eco+ kun je eindeloos experimenteren en elk project naar een hoger niveau tillen.

Naast de flexibiliteit heeft dit steenfineer ook nog eens een duurzaam karakter. Gemaakt van gerecyclede materialen draagt het bij aan een milieuvriendelijkere wereld zonder concessies te doen aan kwaliteit en esthetiek.Dus waarom zou je genoegen nemen met standaard!

 

Slate-Lite de alleskunner

Wanneer we denken aan natuursteen, associëren we dit vaak met zware en onbuigzame materialen. Maar wat als ik je vertel dat er een revolutionair product bestaat genaamd Slate-Lite? Dit steenfineer is werkelijk een alleskunner!

Bijna alle varianten van Slate-Lite zijn flexibel en kunnen worden gebogen en gevormd, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Of het nu gaat om het bekleden van meubels, wanden of vloeren, Slate-Lite kan het allemaal aan! Het biedt eindeloze mogelijkheden om jouw interieur te transformeren in iets unieks en bijzonders.

Toch moet er rekening gehouden worden met de maximale buigzaamheid van elke individuele steensoort. Hoewel de meeste soorten flexibel zijn, heeft elke steen zijn eigen grenzen als het aankomt op buigen en vormgeven. Het is dus belangrijk om hierop te letten bij het kiezen van de juiste variant voor jouw project.

Met Slate-Lite hoef je niet langer compromissen te sluiten tussen duurzaamheid, schoonheid en flexibiliteit. Laat je creativiteit de vrije loop

 

× Hoe kan ik je helpen?