Aanmelden & Inloggen

Adres

Kosmonaut 23B
3824 MK Amersfoort

Telefoon

Ontdek Slate Lite!

Slate-Lite is een prachtig echt steenfineer gemaakt van een erg dunne laag natuursteen op een drager die versterkt is met glas of katoen. De innovatieve technieken bieden veel voordelen, zoals lagere kosten en minder afval.
Dit innovatieve materiaal is perfect voor diegenen die de look en feel van natuursteen willen zonder al het gedoe. Of u nu uw keuken, badkamer of buitenruimte renoveert, Slate Lite biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden. Doe met ons mee terwijl we dit opwindende nieuwe product verkennen en ontdek waarom het snel een populaire keuze wordt onder huiseigenaren en ontwerpers. Maak je klaar om Slate Lite te ontdekken!

Wil je een Reseller worden ?

Als u daarnaast ook een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig product aan uw klanten wilt verkopen, word dan Reseller . We hebben al vele wedeverkopers die hun klanten van onze Salte Lite producten voorzien, maar we zijn altijd op zoek naar extra enthousiaste partners die deze producten ook willen verkopen.
Voor een ongeëvenaarde service bieden wij drop-shipping aan. Hierdoor heeft u geen voorraad nodig om uw producten te kunnen aanbieden. Bovendien kunt u met onze voorraad bijna elk product direct leveren, waardoor u snelle leveringen kunt garanderen aan uw klanten.
Als u interesse heeft in het verkopen van onze producten in uw winkel of webshop, vragen we u om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. We zullen dan uw aanvraag beoordelen en zo snel mogelijk contact opnemen om verdere stappen te bespreken.

Expert worden van Slate Lite

Wij als A1 Deco kunnen u mensen trainen in het verwerken van Slate Lite, of heeft u sales team ondersteuning nodig omdat zij de producten van slate Lite nog niet kennen.
Geen enkel Probleem A1 Deco traint en ondersteunt en begeleid u team om de Experts te worden van Slate Lite het steenfineer van de Toekomst.

Gebruik maken van reseller voordeel? Meld je hier aan!

Of log in als je reeds een account hebt gemaakt.

× Hoe kan ik je helpen?