Slate-Lite 100% Natuursteen Fineer Onderhouden
Welkom bij onze nieuwste blogpost, Slate-Lite 100% Natuursteen Fineer Onderhouden.

Naast het onderhouden van Slate-Lite buitenoppervlakken, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan het onderhouden van vloeren en wanden binnenhuis. Met regelmatig onderhoud kun je ervoor zorgen dat je Slate-Lite er altijd prachtig uitziet, zowel binnen als buiten.

Zorg voor de juiste reiniging met behulp van een milde reiniger en een zachte doek of borstel. Voor grondige reiniging kun je een hogedrukreiniger of stoomreiniger gebruiken, maar vergeet niet de aanbevolen afstand van de fabrikant in acht te nemen. Met de juiste verzorging behoud je de schoonheid van je Slate-Lite, ongeacht de locatie.

PREVENTIEVE MAATREGELEN

PREVENTIEVE MAATREGELEN t.b.v. lange bescherming van slate-lite.

  • Circa 80% van de oppervlaktevervuiling die schoongemaakt moet worden, komt van buiten. 
  • Circa 90% van deze vervuiling kan worden vermeden door een goede loopschoonzone.

Hoe minder vuil er via de ingang binnen komt, hoe minder onderhoud er is vereist, wat leidt tot kostenbesparing.

Deugdelijke doppen voor stoelen en tafels 
Kies de juiste stoelpootdoppen. Harde stoelpootdoppen geven eerder verstoringen in het oppervlak van de vloer dan zachte, omdat zand eronder een schurende werking heeft. De doppen dienen een zacht oppervlak te hebben zonder scherpe randen, zoals een goede viltdop. Reinig en controleer de stoelpoten regelmatig. Vervang beschadigde of verarmde stoel- en tafelpoot-bescherming tijdig. Kies bureaurolstoel-wielen die geschikt zijn voor vlakke vloerbedekkingen.

Het is verstandig om de Entreezone te voorzien van de juiste bescherming en onderhoudsproducten voor een langdurige werking van uw Slate-Lite oppervlakken. Ontdek onze aanbevolen onderhoudsproducten om uw Slate-Lite te beschermen en te laten stralen.

Slate-Lite 100% Natuursteen Fineer Onderhouden

Slate-Lite vloeren zijn onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. Toch is het belangrijk om ze goed te onderhouden, zodat ze er lang mooi uitzien. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding voor het reinigen en onderhouden van Slate-Lite vloeren:

Stelregel is

  1. Stofzuig met een parketmondstuk dagelijks en/of wekelijks u natuurstenen vloer.
  2. Gebruik Slate-Lite Care Cleaner reinigingsmiddelen bij het nat afnemen van de wand, zo gebruikt u de juiste reingingsmiddel
  3. Voor olie en vetvlekken adviseren wij Akemi Vlekkenverwijderaar
  4. verwijderen van lijm en oude siliconen hebben wij de Special Cleaner

Hoe onderhoud ik mijn natuursteen wanden binnenshuis van Slate-Lite

Om ervoor te zorgen dat je Slate-Lite wanden er altijd netjes uitzien, is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Volg deze eenvoudige stappen om je wanden te reinigen en te onderhouden.

  1. Begin met het verwijderen van alle stof en vuil van de wand met behulp van een zachte microvezel doek of plumeau
  2. Gebruik Slate-Lite Care Cleaner reinigingsmiddelen bij het nat afnemen van de wand, zo gebruikt u de juiste reingingsmiddel
  3. Voor olie en vetvlekken adviseren wij Akemi Vlekkenverwijderaar
  4. verwijderen van lijm en oude siliconen hebben wij de Special Cleaner

Door regelmatig onderhoud te plegen, blijft je Slate-Lite er prachtig uitzien, zowel binnen- als buitenshuis.

 

 

Hoe onderhoud ik Slate-Lite buitenhuis

Houd je Slate-Lite buitenoppervlakken in topconditie met regelmatig onderhoud. Reinig ze eenvoudig met een milde reiniger en een zachte doek of borstel. Voor het verwijderen van vuil en algresten kun je een hogedrukreiniger of stoomreiniger gebruiken, maar houd altijd de aanbevolen afstand van de fabrikant in gedachten. Zo blijft je Slate-Lite er prachtig uitzien, zelfs in de buitenlucht.  

 

 

 

 

 

 

Aanbevolen onderhoudsproducten

× Hoe kan ik je helpen?