Translucent van Slate-Lite ontdek de magie

Translucent van Slate-Lite ontdek de magie

Wat als ik je vertelde dat er een manier is om natuursteen te laten oplichten en unieke lichtpatronen te creëren? Nou, dat kan met doorschijnende steen! Bij Slate-Lite hebben ze een innovatieve technologie ontwikkeld waarmee het mogelijk is om dunne platen natuursteen transparant te maken. Het resultaat is verbluffend.

Wanneer de lichtbron achter het stenen blad uitgeschakeld is, verschijnt de doorschijnende steenfineersoort van Slate-Lite als een massieve steenplaat. Je zou nooit verwachten dat dit eigenlijk een dunne laag natuursteen is. Maar wanneer het licht wordt ingeschakeld, gebeurt er iets magisch. Unieke lichtpatronen schijnen door het 100% natuurstenen oppervlak en transformeren je interieur in een betoverende ruimte.

Het mooie aan deze technologie is niet alleen de esthetiek ervan, maar ook de toepasbaarheid ervan. Met doorschijnende steen kun je creatief worden en zelfs je eigen lichtontwerper worden! Speel met verschillende soorten verlichting en ontdek hoe elk patroon anders reageert op het licht.

Hier is gebruik gemaakt van de Stoneboard Falling Leaves van Slate Lite, want heir was extra stevigheid een must.

 

Magie van Translucent

​​Translucent is een uniek soort steen met een minimale dikte en een natuurstenen oppervlak. Het maakt gebruik van innovatieve technologieën om licht door te laten schijnen, waardoor het perfect is voor verlichting in huis of op kantoor. Translucent is ook gemakkelijk te reinigen en onderhouden, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

Omdat de Translucent  ontzettend licht maar heel sterk is het ideaal om te gebruiken in meubels, zodat alsware het een kunstwerk lijkt te zijn.  Door deze unieke eigenschappen kunnen Translucent meubels perfect bij elkaar passen in elke interieur.

 
100% natuurstenen oppervlak
  • Doorschijnend dankzij transparante achterkant
  • Buigbare radius: ca. 10 cm
  • Geschikt voor alle lichtbronnen en lichtkleuren
  • Gewicht ca. 1,5 kg / m²

 

Bekijk hieronder de 100% steenoppervlakte, zowel zonder als met twee verlichtingskleuren en ontdek de magie van Translucent.

Slate-Lite Falling Leaves

Slate-Lite Falling Leaves

Deze standaard steenfineer is niet lichtdoorlatend.

Translucent Falling Leaves

Translucent Falling Leaves

Achter deze steen zit led verlichting met koud licht

Translucent Falling Leaves

Translucent Falling Leaves

Achter deze steen zit led verlichting met Warm licht

Als er geen lichtbron achter de Slate-Lite Falling Leaves is, lijkt de Slate-Lite doorschijnende steenfineer op een traditionele massieve steenplaat. Maar als het licht wordt ingeschakeld, komt het unieke talent tot leven: een verrassend effect van bijzondere lichtpatronen door het 100% natuursteen oppervlak!

Voordelen van de Translucent van Slate-Lite

Om de sfeer in een ruimte te bepalen, is het goed om met verlichting achter het 100% natuursteenfineer te spelen. Met Translucent kunt u dit effect nog versterken. Het is geschikt voor binnen en buiten, keukens, badkamers en meer. Dat is de gootste voordeel.

Welke kleur verlichting gaat u toepassen 

 

Welke type translucent zijn er?

Er zij 3 soorsten Transculent, elke met zijn eigen toepassingen. Echter bepaald de toepassing waar je het nodig heeft en de manier van belichten welke kwaliteit het gemakkelijkst is.  En dan word het iets lastiger, dat snappen wij, daarom proberen wij het een en ander uit te leggen.

Stoneboard is meer geschikt voor plekken waar extra 

Hoe wordt Translucent verlicht?

Translucent is een unieke verlichtingsoplossing die natuurlijke steen met minimale dikte combineert met verlichting. Het resultaat is een prachtig, sfeervol en functioneel product dat uw huis of bedrijfskantoor elke dag weer een stukje mooier maakt.

Translucent wordt verlicht door middel van twee speciale verlichtingspanelen die aan de onder- en bovenzijde van het product zijn bevestigd. Deze panelen zorgen ervoor dat het licht gelijkmatig over het oppervlak van het product verspreid wordt, waardoor het Translucent-effect optimaal tot zijn recht komt.

Toepassingen van Translucent

Translucent is een uniek soort natuursteen dat door middel van speciale technieken tot een minimale dikte kan worden gebracht. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor toepassingen waarbij lichtdoorlatendheid een rol speelt, zoals verlichte wand- en plafondpanelen, raampartijen, ligbaden en douchewanden.

Verschillen tussen Translucent en andere soorten natuursteen

Translucent is een unieke soort natuursteen die door zijn dunne, doorzichtige oppervlak en uitzonderlijke lichtdoorlatendheid een ware eyecatcher is. Het geeft elk interieur een exclusieve en luxueuze uitstraling. Maar wat maakt Translucent nu precies zo uniek? En waar moet je op letten bij het kiezen van deze steensoort?

In dit blogartikel leer je alles over Translucent: wat het is, waar het voor gebruikt kan worden en welke verschillen er bestaan tussen Translucent en andere soorten natuursteen.

De beste manier om Translucent te installeren

Translucent is een uniek product dat natuurstenen vloeren verlicht en een minimale dikte heeft. Het is eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Volg deze stappen om Translucent te installeren:

1. Maak de ondergrond schoon en vetvrij voordat je begint met het aanbrengen van Translucent. Gebruik hiervoor een sopje met wat alcohol of ammoniak.

2. Breng Translucent aan op een droge ondergrond met behulp van een roller of kwast. Werk vanuit het midden naar de randen toe, zodat je egaal blijft werken. Laat het product drogen volgens de aanwijzingen op het etiket.

3. Voeg eventueel verlichting toe door lampjes of LED-strips achter het product aan te brengen. Dit geeft extra sfeer aan je ruimte!

Conclusie

Translucent is een uniek materiaal dat natuurlijke steen toepast op een minimale dikte. Het resultaat is een prachtig, verlicht stuk steen dat perfect is voor elk interieur.

Laat je inspireren door de hieronder volgende voorbeeldprojecten.

 

Slate-Lite Falling Leaves
Slate-Lite Falling Leaves
Slate-Lite Falling Leaves
Slate-Lite Falling Leaves
Slate-Lite Falling Leaves
Translucent Falling Leaves
Translucent Falling Leaves
× Hoe kan ik je helpen?