Zelfklevende Slate-Lite Steenfineer

Zelfklevende Slate-Lite

Onze Zelfklevende Slate-Lite steenfineren zijn de snelle en gemakkelijke manier om stijlvolle en moderne interieurs te creëren. Trek gewoon de zelfklevende achterkant eraf, plaats het steenfineer op het gewenste muuroppervlak en druk het aan – klaar!

Keyfacts voor Slate-Lite

  • 100% natuursteen oppervlak
  • Totale dikte ca. 1,0 – 2,5 mm dun
  • Makkelijk schoon te maken
  • Zelfklevende folie op de achterkant
  • LETOP: Alleen voor binnenmuren.

VOORBEREIDING VAN DE ONDERGROND:

De ondergrond moet druk- en vormvast zijn, blijvend droog, schoon en vrij van stoffen die afbreuk kunnen doen aan dehechting. Dichte ondergronden in ieder geval vetvrij maken,deze dienen goed schraal te zijn.

Wellicht gebruik van een laser om loodrechte lijnen op de muur te krijgen (De laser lijn is als het ware één grote waterpas), zodat je zeker weet dat de wand 

Verwerken van Zelfklevende Steenfineer

Voordat je aan het werk gaat is het belangrijk dat je het Slate-Lite steenfineer controleert op eventuele fouten, defecten of schade die er in zou kunnen zitten.

Voor een perfecte afwerking is het essentieel dat alle tegels goed worden beoordeeld voordat ze worden verwerkt. Bekijk elke plaat om te bepalen welke je wilt gebruiken en waar. Daarna kun je aan de slag gaan met het maken van de wand.