Natuursteen in de Keuken

Natuursteen in de Keuken: Een Tijdloze, Duurzame Keuze

Welkom in de wereld van natuursteen in keukens! Bent u op zoek naar een tijdloze en duurzame oplossing voor uw keuken? Dan is natuursteen de perfecte keuze voor u. Of u nu houdt van een moderne uitstraling of juist van een klassieke en elegante look, natuursteen biedt eindeloze mogelijkheden om uw keuken naar een hoger niveau te tillen.

Met natuursteen in de keuken geniet u niet alleen van een prachtig en uniek design, maar ook van de vele voordelen die het met zich meebrengt. Natuursteen is duurzaam en bestand tegen hitte, krassen en vlekken. Dit maakt het de ideale keuze voor een drukbezochte keuken waarin gekookt, gebakken en geleefd wordt.

Natuursteen in de Keuken

Ontdek de tijdloze schoonheid van natuursteen in de keuken. Laat je betoveren door de unieke texturen en kleurschakeringen die elke steen met zich meebrengt. Creëer een warme en rustgevende sfeer in je interieur met een muur van natuursteen. Geniet van de duurzaamheid en kwaliteit die natuursteen te bieden heeft. Laat ons je begeleiden bij het kiezen van de perfecte natuursteen voor jouw project. Maak een statement met een muur van natuursteen vandaag nog!

 

  • 100% Natuursteen Oppervlakte
  • Het Orgineel sinds 2002
  • Meer dan 70 dekoren
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Meest Duurzame vorm van Natuursteen
  • Ook badkamer geschikt!

Hieronder vind u enkele voorbeelden van muren met Natuursteen

Beschermlaag

In de keuken is het belangrijk dat je de natuursteen beschermt, want deze kan gevoelig zijn voor vlekken en beschadigingen. Met een goede beschermlaag kun je de levensduur van je natuursteen verlengen en ervoor zorgen dat het er altijd mooi en verzorgd uitziet. Of je nu een marmeren aanrechtblad, een granieten vloer of een travertin backsplash hebt, het aanbrengen van een geschikte beschermlaag is essentieel. Ontdek hoe je jouw natuursteen kunt beschermen en onderhouden in onze informatieve blogs hieronder:

– “Slate Lite: 100% Natuursteen Fineer Onderhouden”: Leer alles over het onderhouden van natuursteen fineer en hoe je dit materiaal in topconditie kunt houden. https://a1-deco.com/slate-lite-100-natuursteen-fineer-onderhouden/

– “Steenstrips in de Woonkamer van 100% Natuursteen”: Ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van steenstrips in de woonkamer en leer hoe je ze het beste kunt onderhouden. https://a1-deco.com/steenstrips-woonkamer-van-100-natuursteen/

Bescherm je natuursteen vandaag nog en geniet van een langdurige schoonheid in je keuken.

Kan ik natuursteen schoonmaken?

Ja, natuursteen kan schoongemaakt worden. Hiervoor kun je een milde, pH-neutrale zeep gebruiken of een natuursteen reiniger die speciaal voor dit doel gemaakt is.

Gebruik lauwwarm water en maak de steen daarna droog met een zachte doek.

Wat kost een natuursteen?

 

Wat kost een natuursteen?

Natuursteen is een duurzame en tijdloze keuze voor elk interieur. Het geeft een ruimte een rustige en stijlvolle uitstraling. Bovendien is natuurstein makkelijk te onderhouden en hoeft het alleen af en toe gebeitst te worden. Natuurlijk heeft dit materiaal wel een prijskaartje. Maar als je bedenkt dat natuursteen jarenlang meegaat, is het zeker de investering waard!

Een muur van natuursteen fineer kost ongeveer € 50,- per vierkante meter. Dit is inclusief lijm, eventueel voegmiddel, montage en aanbrengen van een beschermlaag  door  professionals. 

Wanneer je kiest voor een complete wandbekleding met natuursteenpanelen betaal je ongeveer € 70,- per vierkante meter. Dit is inclusief de panelen, lijm, eventueel voegmiddel, montage en aanbrengen van een beschermlaag  door  professionals.

 

Wat zit er in natuursteen fineer?

Door de eeuwen heen hebben mensen massief gesteente gebruikt voor hun bouwwerken, woningen en grafstenen. De steen komt rechtstreeks uit de natuur en wordt daarom natuursteen genoemd.

Het natuurlijke proces van steenvorming is al miljoenen jaren aan de gang. Een stukje natuursteen ontstaat door de krachten van deze aardkorst – het platform waar we op leven en drijft op een vloeibaar gesteente. Ieder stuk natuursteen is een unieke combinatie van verschillende kleuren, texturen en patronen die je in geen ander materiaal terugvindt.

Natuursteen vind je over verschillende locaties over de hele wereld. Elke streek heeft een andere soort aardkorst en daarom ook unieke steensoorten die alleen daar te vinden zijn. Als je op zoek bent naar een bijzondere steen, is het goed om te weten dat er veel opties en mogelijkheden beschikbaar zijn.

Natuursteen wordt uit groeves in grote blokken gehaald, die later door een speciaal proces, steenfineer wordt ontrokken.

 

 

Hieronder vind u enkele blogs die relevant kunnen zijn voor u.

 

Slate-Lite 100% Natuursteen Fineer Onderhouden

Steenstrips woonkamer van 100% Natuursteen

× Hoe kan ik je helpen?